top of page
MoADNewsletterFall2022.jpg
Watch for MoAD Newsletter - Show Me Newsletter due out January 20th.

For those who have not subscribed to MoAD's newsletter - SHOW ME NEWSLETTER

Future Plans 2023

MoAD President to visit soon

 St. Louis - January 21, 2023 - Done

Fulton - February 25, 2023 - soon

Kansas City - March 11, 2023 - soon

Springfield - April 1, 2023 - soon

MoAD's 48th Biennial Conference 2023

             August 10, 11, 12 and 13 2023

                  Columbia, Missouri

Beige Purple Modern Bold Volunteer Needed Campaign Flyer.jpg
MoAD Blogs 2022

We need you!
VOLUNTEER FOR MOAD!

We need you for MoAD's 48th Biennial Conference - August 10, 11,  12 & 13, 2023

More information will be available soon.

* Combo tickets

* Advertising in Program book

*Workshop Presentation

*Hotel Information

*Schedule of Conference

*Exhibit booths at Expo Center

*Sponsorship 

*More to come!

         * TENTATIVE MOAD's 48th Biennial Conference Schedule *

Thursday, August 10, 2023 (tentative)

12:00 PM to 3 PM - REGISTRATION 

3:00 PM to 5:45 PM - PARLIAMENTARY PROCEDURES TRAINING

                                           (Required for everyone attending)

5:45 PM to 6 PM - Break (15 Minutes)

6 PM to 10 PM - MoAD's Board Reception - Meet and Greet. (Appetizers only)

Friday, August 11, 2023 (tentative)

8:00 AM to 5 PM - REGISTRATION

8:00 AM to 5 PM - Exhibit booths at Expo Center (tentative)

8:00 AM to 9:30 AM - WORKSHOP 1

9:30 AM to 9:45 AM - BREAK (15 Minutes)

9:45 AM to 10:30 AM - WORKSHOP 2

10:30 AM to 10:45 AM - BREAK (15 Minutes)

10:45 AM to 11:30 AM - WORKSHOP 3

11:30 AM to 12:15 PM - WORKSHOP 4

12:15 PM to 1:15 PM - Lunch break on your own

1:15 PM to 2:00 PM - WORKSHOP 5

2:00 PM to 2:45 PM - WORKSHOP 6

2:45 PM to 3:00 PM - Break (15 minutes)

3:00 PM to 3:45 PM - WORKSHOP 7

3:45 PM to 4:00 PM - Break (15 minutes)

4:00 PM to 5:30 PM - 1st MoAD BUSINESS SESSION

5:30 PM to 7:00 PM - Buffet to be served (tentative)

7 PM to 10 PM - Entertainment 1 (TBA) and social

Saturday, August 12, 2023 (tentative)

8:00 AM to 5:00 PM - REGISTRATION (LAST DAY). Combo $150.00 for those who did not purchase Early Combo at $100.00 and Regular Combo at $125.00 (dates to announce soon)

8:00 AM to 5:00 PM - Exhibit booths at Expo Center

8:15 AM to 9:00 AM - WORKSHOP 8

9:00 AM to 9:15 AM - Break (15 minutes)

9:15 am to 12:15 PM - 2nd MoAD BUSINESS SESSION

12:15 PM to 1:15 PM - LUNCH ON YOUR OWN

1:15 PM to 5:00 PM -  3rd MoAD BUSINESS SESSION

5:00 PM to 6:30 - BREAK (one hour and half)

6:30 PM to 8:00 PM - Banquet (sit at table) and Awards Ceremony

8:00 PM to 11:00 PM - Entertainment 2 (TBA) and social

Sunday, August 13, 2023 (tentative)

8:30 AM to 11:30 AM - 4th MoAD Business Session (when needed)

12:00 Noon - The conference wraps up and be ready for next conference in 

2025.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page